Till senaste kommentaren

Varför har Bravo apelsinjuice blivit besk/ändrat smak?

Hej,
Vi har i familjen druckit Bravo apelsinjuice i stort sett dagligen i mer än 10 år och alltid varit nöjda tills i somras. Alla i familjen är överens om att något har hänt med smaken till det sämre och vi tycker att det kommit in ett beskt inslag i juicen som inte funnits tidigare. Självklart smakar inte apelsinjuicen precis lika hela tiden beroende på apelsiner och den brukar kunna skilja en hel del i tex sötma. Dock så har den aldrig tidigare under alla år upplevts som besk, vilket vi tyckt att andra märken kunnat vara. Nu har det gått så långt att vi har börjat pröva andra märken då ingen i familjen tycker Bravo juicen är god längre.

Känns lite tråkigt och vi skulle gärna vilja veta varför den blivit så mycket sämre? Vad har ni ändrat?
Andreas

Kommentarer

 • Hej Andreas,

  Tack för att du kontaktar oss.

  Vi får verkligen beklaga att ni inte varit nöjda med smaken på sistone. Vi använder oss enbart av 100% naturliga råvaror, det vill säga apelsiner. Precis som du säger kan apelsinernas smak variera naturligt i söt, syrlig och beskt under året.

  För tillfället är vi mellan två problematiska skördesäsonger. Förra säsongens skörd av apelsiner har tyvärr varit sämre på grund av stora mängder regn och översvämningar, vilket har påverkat apelsinernas smak genom att göra dem lite mindre söta och mer beska. Den nya skördesäsongen har nyss påbörjats, och vanligtvis har apelsinerna mer bittra och omogna toner i början. Men även denna räknas påverkas av klimatet i stor utsträckning. Detta är tyvärr inget vi kan påverka, men vi jobbar hårt på att få in så bra råvaror som möjligt.

  I dagsläget, om du fortfarande vill åt apelsinsmaken, skulle jag rekommendera att testa våra smaker apelsin/mandarin & apelsin/ananas. Dessa har sötare frukt i sig som balanserar upp apelsinernas nuvarande beska.

  Vi är tacksamma för att du hörde av dig till oss och vi hoppas att vi har ert fortsatta förtroende. Jag önskar dig en trevlig dag!

  Vänliga hälsningar,
  Daniel
  Daniel

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.