Till senaste kommentaren

Bravo Vinter – nu i butik! ❄️

Här kommer ett smarrigt tips som passar perfekt när kylan och mörkret börjat smyga sig på. Bravo Vinter finns äntligen i butik! Med vintriga smaker av äpple, kanel, kardemumma och vanilj är den god att avnjuta såväl kall som varm.

Perfekt att ta med i skidspåret, i pulkabacken eller som ett alkoholfritt alternativ till glögg. Finns nu på ICA och COOP. Smaklig spis!
Daniel

Kommentarer

 • Hej,
  Jag vill bara meddela er om att Bravo vinter är fantastiskt god! 😋
  Anita
 • Hej,

  Så roligt att höra Anita!
  Det tycker vi med, särskilt att värma och ta med sig ut i skogen en kall dag som denna 😊❄️
  Jeanette
 • Jag håller med, oj så god den var. Hela familjen har fått en ny favorit.
  Pernilla
 • Oj så god. Familjen undrar om den kommer i 2 liters förpackning... 😀
  Pernilla
 • Hej Pernilla,

  Vad kul att höra att den uppskattas! Just nu finns inga planer på att lansera den i två liter, men man vet aldrig till nästa år.

  Vänligen,
  Daniel
 • Var kan jag hitta Bravo jouice Vinter i Kungälv?
  Eva
 • Hej Eva,

  Vi levererar denna produkt till de flesta stora matbutikskedjorna som vill köpa in den från oss! Jag kan tyvärr inte se exakt vilka butiker i Kungälv som har denna produkt inne just nu. Då det är främst ICA som köper våra produkter så skulle jag rekommendera dig att leta i större ICA-butiker, så som Kvantum eller Maxi. Jag skulle också rekommendera att höra med mejeriansvarig i den butik som du vill handla i och fråga om de planerar att ta in produkten.

  Vänlig hälsning,
  Jeanette
 • SUPERgod! Kom in här för att skriva att jag hoppas ni kör denna nästa vinter också! Den sticker verkligen ut då den är kryddad. Något man kan gå ändå tydligare på i marknadsföring.
  Såg att den hade försvunnit nu från min lokala butik. Tipsade typ alla om att testa den och hoppas ni återlanserar den snart 😀
  Johan
 • Hej Johan,

  Vad kul att höra att du uppskattar Bravo Vinter, din feedback är viktig för oss. Den kommer att finnas kvar i butik till v.12, så du har fortfarande några veckor på dig att njuta av den. Det är heller inte osannolikt att den kommer tillbaka nästa år ifall efterfrågan är stor.

  Önskar dig en bra dag!

  Vänligen,
  Daniel
 • Bravo Vinter är bland det godaste. Ni har träffat så rätt i smak. Vi (barn som vuxna) hoppas den finns kvar, gärna året om. Som att dricka en god äppelpaj
  Karin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.