I hur många grader pastöriserar ni juicen? Livsmedelsverket rekommenderar 80 grader men mycket av musten i Sverige pastöriseras i lägre temperaturer något längre för att behålla fler näringsämnen och bättre smak.
Spelar det någon stor roll? Finns det bakterier som inte skulle dö vid längre lägre pastörisering än vid högre kortare sådan?
Tack för att du skriver till oss! Bravo pastöriseras vid ca 93 grader, vi hade inte gått under 86 grader. Smaken blir som du säger, lite bättre vid lägre temperaturer.
Tack för att du skriver till oss. All vår juice är pastöriserad, så du kan känna dig trygg med att dricka dem.
Önskar dig en fin dag!
Med vänlig hälsning,
Daniel
Lånar tråden liten.
I hur många grader pastöriserar ni juicen? Livsmedelsverket rekommenderar 80 grader men mycket av musten i Sverige pastöriseras i lägre temperaturer något längre för att behålla fler näringsämnen och bättre smak.
Spelar det någon stor roll? Finns det bakterier som inte skulle dö vid längre lägre pastörisering än vid högre kortare sådan?
Mvh!
Tack för att du skriver till oss! Bravo pastöriseras vid ca 93 grader, vi hade inte gått under 86 grader. Smaken blir som du säger, lite bättre vid lägre temperaturer.
Ha en fin helg!
Vänligen,